7 - 8 - 9 Februari - Näääk förband för Talib Kweli - Lund - GBG - STHLM

n200924764237_8277

NÄÄÄK ÖPPNAR FÖR TALIB KWELI!

När undergroundhiphopens tungviktare Talib Kweli besöker Sverige nästa vecka bjuder han in svenska stjärnskottet Näääk att spela förband. Vi ser honom på scenerna Mejeriet i Lund, Trädgår’n i Göteborg och Göta Källare i Stockholm den 7, 8 och 9 februari.

Ingen på den svenska hiphopens stjärnhimmel lyser starkare än Näääk just nu. Vi hör honom i radio, vi läser om honom i Kingsize Magazine och DN, Metro och Expressen, vi tittar på honom i TV4 nyhetsmorgon. Vi hör talas om hans nomineringar i P3 Guld och Grammis 2010, och vi ser att han ligger på topp tre på den svenska försäljningslistan i genren hiphop/soul. Och nej, vi är långt ifrån mätta. Vi vill ha mer av Näääk.

Lyckligtvis får vi chansen redan nästa vecka när 26-åriga Näääk, med rötter i Finland och Gambia och med debutalbumet Näääk Vem i bagaget, tar rygg på Talib Kweli då han uppträder på Mejeriet, Trädgår’n och Göta Källare under nästa vecka. Räkna med en hiphopafton av stor dignitet och en jäkla massa tungt gung och medryckande beats.

För mer information se: Livenation.se

BILJETTINFORMATION:

6.2 Uppsala Konsert & Kongress
7.2 Mejeriet, Lund *förband: Näääk*
8.2 Trädgårn, Göteborg *förband: Näääk*
9.2 Göta Källare, Stockholm *förband: Näääk*

Biljetterna kostar 260-275 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000 samt Ticnet 077-170 70 70 och ombud.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>