Eboi x Marcus Price - Fiend

eboixmarcusprice_fiend_cover

Slang Musik & Respect My Hustle Presenterar - Eboi x Marcus Price - Fiend

Det är oftast lättare sagt än gjort att ena två hyllade talanger på ett projekt, men ibland kan man få ut det bästa av två världar och slutresultatet kan bli något helt nytt och oerhört spännande – som när Eboi och Marcus Price bestämde sig för att skapa musik tillsammans.

Var för sig behöver man knappast beskriva de två rutinerade och begåvade herrarna. Men tillsammans bildar de en duo där Marcus Price står för produktionen och en ljudbild som är mer eller mindre patenterad för producenten från Slang Musik. Eboi från RMH bidrar med en rap som är svårslagen i Sverige, med ett rimschema och ett flow som är något alldeles unikt.

Det är ett samarbete som så småningom kommer att leda till en ännu icke namngiven skiva från duon. Först ut från det efterlängtade samarbetet kommer låten ”Fiend” som vi släpper på iTunes idag den 26/6. Det är en låt som Eboi och Marcus Price framförde live på säsongens sista avsnitt av SR Metropols program ”En kärleksattack på svensk hiphop”. De som var i studion verkade överens om att, i en säsong fylld med bra musik, så var detta en av säsongens absoluta höjdpunkter!

Till låten kommer även en video skapad av Måns Nyman.

Skivan släpps på etiketten Slang Musik i samarbete med Respect My Hustle (RMH).

Köp låten på iTunes: http://itunes.apple.com/se/album/fiend-single/id536190669

Lyssna på Spotify: http://open.spotify.com/album/2JJdUcQBTdOyTfrPOMAVG3

This entry was posted in Musik, Video and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>