Lör 13 mars - Play4Charity - Solnahallen, STHLM

YouTube Preview Image

För att visa vår solidaritet kommer Play4Charity den 13 mars 2010 att anordna en fotbollsturnering i Solnahallen norr om Stockholm. Deltagare, kända som okända, kommer under hela lördagen att svettas, springa och spela för Haitis skull. Intäkterna kommer att gå till Läkare utan gränser och deras ovärderliga arbete i akutdrabbade länder.

Play4Charity är ett ideellt initiativ som strävar efter en sak, nämligen att ge möjlighet åt människor att aktivt kunna engagera sig för välgörenhet och för sin omvärld.

Natten till den 13 januari svensk tid hände det ofattbara. Det värsta skalvet på över 200 år drabbade det lilla landet Haiti. Förödelsen är total och känslan av hjälplöshet drabbade många av oss som följde händelserna i media.

Inititativet till Play4Charity togs strax därefter och lördagen den 13 mars 2010 äger vår första turnering rum. Folk vill hjälpa till och vi vill tillhandahålla en möjlighet att göra just det samtidigt som vi har kul och umgås.

Intäkter från lagen och publiken kommer oavkortat att gå till Läkare utan gränser och deras arbete i akutdrabbade länder.

Intresset för Play4Charity har varit stort och många har varit villiga att hjälpa till och det är just det som gör Play4Charity framgångsrikt. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något och tillsammans kan vi göra ännu mer.

På evenemanget den 13e mars kommer Näääk & Nimo att uppträda live och Salong Betong kommer vara ett av lagen i fotbollsturneringen.

För mer info gå in på: http://www.play4charity.se/

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>